Deel jouw ervaring

Afspraak maken

Aanmelden

Angst, depressie, stress?

Check jezelf

Doe hier de test!Nieuws coronavirus

Hulp voor hulpverleners

De druk op zorgverleners werkzaam op de huisartsenposten en -praktijken wordt steeds groter vanwege de coronacrisis. Dit kan psychische klachten veroorzaken. Herken jij bijvoorbeeld klachten van oververmoeidheid, angst, stress of somberheid? En wil je hierover met een collega hulpverlener in gesprek?

Maak dan gebruik van Hulp voor Hulpverleners, onze speciale hulplijn.

Hoe werkt Hulp voor Hulpverleners?

Als jij zorgverlener bij een huisartsenpost of huisartsenpraktijk bent kan je elk moment bellen naar: 020-590 1220. Vervolgens spreek jij je naam en telefoonnummer in op de voicemail. Tijdens onze spreekuren word je teruggebeld door een van onze hulpverleners (als het niet uitkomt kan onze hulpverlener je op een ander moment terugbellen). Er zijn geen kosten aan dit gesprek verbonden.

Onze spreekuren zijn

Dag Tijdstip
Maandag 14.00 tot 16.00 uur
19.30 tot 20.30 uur
Dinsdag 19.30 tot 20.30 uur
Woensdag 14.00 tot 16.00 uur
Donderdag 14.00 tot 16.00 uur
19.30 tot 20.30 uur
Zaterdag 13.00 tot 14.00 uur

 

Het telefonisch gesprek

Tijdens bespreken we de aard en bron van je psychische klachten, en reiken handvatten aan om hier mee om te gaan. We bespreken of een vervolggesprek geïndiceerd is. Als je tijdens dit (vervolg)gesprek merkt dat je meer hulp wilt, kunnen wij je een behandeling binnen Arkin aanbieden.

Download onze brochure Hulp voor Hulpverleners.

Vragen?

Heb je vragen over Hulp voor Hulpverleners, of heb je een aanverwante vraag? Stuur dan een mail naar hulpvoorhulpverleners@arkin.nl. Je kunt ook contact leggen met de POH-GGz.

 

Altijd in
de buurt
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Arkin BasisGGz - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin