Onze visie

Iedereen kan psychische klachten krijgen. Soms is het moeilijk om daar alleen uit te komen. Bij Arkin BasisGGz vinden we dat er op die momenten snel en gemakkelijk hulp moet zijn. Wij bieden die hulp. Met behandelingen voor psychische klachten en verslaving. Maar ook met cursussen om klachten in de toekomst te voorkomen. Daarbij staat jouw eigen doel centraal.

Onze visie: altijd in de buurt

Arkin BasisGGz werkt met kleine teams vanuit diverse wijken en locaties in Amsterdam en omstreken. We werken nauw samen met ketenpartners en met de huisarts. Zo zijn we altijd in de buurt.

Jij bent onze belangrijkste gesprekspartner. Samen stellen we vast welke behandeling nodig is en wat bij je past. Jij hebt de regie en bepaalt wat je wilt bereiken. Samen met je behandelaar bespreek je vooraf hoeveel behandelafspraken je daarvoor nodig hebt.
Onze behandelingen helpen goed. Dat weten we uit wetenschappelijk onderzoek. Wanneer het doel van je behandeling is bereikt, wordt de behandeling afgesloten. Ook als een behandeling niet goed blijkt te helpen in jouw situatie, stoppen we en zoeken samen verder naar hulp die je wél verder brengt.

Onze behandelaren zijn oprecht geïnteresseerd, vakkundig en betrouwbaar. Voor vragen kun je altijd bij hen terecht.

Samen met anderen

Arkin BasisGGz is onderdeel van Arkin. Dat maakt samenwerken met onze collega’s in de specialistische GGz snel en gemakkelijk. Maar ook naastbetrokkenen, huisartsen en andere aanbieders in zorg en welzijn zijn belangrijke partners. Samen zorgen we dat je behandeling optimaal is.