Kom bij ons werken!

Wil je werken bij een dynamische en innovatieve zorgonderneming? Dan is Arkin BasisGGz iets voor jou! Wij zijn altijd op zoek naar toegewijde professionals die hun vak op een hoog niveau willen uitoefenen. Bij Arkin BasisGGz kun je je ambities waarmaken.

Wat wij doen

Arkin BasisGGz behandelt mensen met een lichte tot matige psychische aandoening en mensen met stabiele chronische problematiek. Onze aanpak is respectvol, helder, flexibel. Onze behandelingen zijn aantoonbaar effectief, doelmatig, innovatief en eindig. Dat is ons vakmanschap. Onze zorg is maatschappelijk geïntegreerd en draagt bij aan de kwaliteit van leven van onze cliënt.

Wie zijn wij?

Arkin BasisGGz is professionele netwerkorganisatie waar een prettige, informele sfeer heerst. We werken in kleinschalige teams in de wijken van Amsterdam en omstreken. Ketenpartners en collega’s van de andere merken van Arkin zijn belangrijke samenwerkingspartners.

Wie ben jij?

Ben jij oprecht nieuwsgierig naar je cliënt en je collega’s? Je weet wie je bent en durft jezelf te verbeteren? Je bent bereid aannames te herzien en te leren van anderen? En begrippen als lef, intuïtie, flexibiliteit en vakmanschap spreken jou aan? Arkin BasisGGz is voortdurend op zoek naar gedreven collega’s voor onze teams.

Gunstige arbeidsvoorwaarden

Arkin BasisGGz is onderdeel van Arkin. Wij hanteren de CAO GGZ. Medewerkers kunnen rekenen op een goede reiskostenvergoeding en de mogelijkheid hun arbeidsvoorwaardenpakket gedeeltelijk zelf samen te stellen. De pensioenvoorziening is ondergebracht bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Volop mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling

Arkin BasisGGz werkt continue aan vernieuwing en kwaliteitsverbetering van de behandelingen. Voor medewerkers zijn er verschillende mogelijkheden voor opleiding en scholing. Wij bieden interne opleidingen bij de ArkinAcademy en een Persoonlijk Opleidingsbudget voor elke medewerker. De POH GGz bieden wij intervisie en deskundigheidsbevordering.