Over ons

Arkin BasisGGz is er voor mensen psychische klachten. Onze hulp is snel en effectief. We vinden altijd een behandeling die bij je past en een behandelaar die je helpt je doelstelling te behalen.

Arkin BasisGGz biedt ook ondersteuning aan mensen stabiele chronische problematiek. Daarnaast helpt onze afdeling Preventie om klachten te voorkomen met cursussen of adviesgesprekken.

Je vindt ons altijd in de buurt, in diverse wijken en verschillende locaties in Amsterdam en omstreken. Onze POH GGz biedt bovendien ondersteuning in de huisartsenpraktijk.

Samenwerken met onze collega’s

Arkin BasisGGz is onderdeel van Arkin. Arkin bestaat uit meerdere zorgorganisaties in GGz en verslavingszorg: JellinekPuntPNovarum, InforsaMentrumNPIRoadsArkin Jeugd & Gezin, Sinai centrum en de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam. Wij werken nauw samen met onze collega’s van Arkin. Dat betekent dat als je meer gespecialiseerde behandeling nodig hebt, wij je goed door kunnen verwijzen. Ook met andere netwerkpartners in Amsterdam en omstreken hebben we goede contacten.